Press

Pressmeddelande

Miljonsatsning på nytt nöjeskoncept i Sundsvall

2011-11-24

25 november slår Nöjeshallen och Bite Line West upp portarna för ett nytt gemensamt nöjeskoncept i Sundsvall. Bite Line öppnar ny restaurang och blir samtidigt hyresgäst i Nöjeshallens lokaler i Nacksta. Ett lokalt samarbete mellan två företag som vill erbjuda nöjen och mat under samma tak.

– Det finns inget liknande i Sundsvall vilket gör vår kombination unik. Vi har länge haft idén om att kunna erbjuda kunderna en mer komplett helhetsupplevelse. Nu har vi äntligen hittat en seriös aktör som också tror på det här, säger Sebastian Lundahl, delägare till Nöjeshallen.

Restaurangen är drygt 500 kvadratmeter stor och rymmer 150 gäster, ett bufférum, en 12 meter lång bar och biljardbord. I kombination med Nöjeshallens aktiviteter, den egna relaxavdelningen och det nyrenoverade konferensrummet ska det bli bekvämare för företag och större grupper att konferera och träffas.

Bröderna Ola och Pelle Hermansson ligger bakom konceptet Bite Line och öppnar den nya restaurangen tillsammans med Patrik Helsing. De ser alla framemot det nya samarbetet med Nöjeshallen.

– Det ska bli kul att bredda utbudet i Sundsvall genom att öppna en fräsch restaurang som inte ligger mitt i stadskärnan.Vi har en ny förfinad inredning som ska bli standard för Bite Lines restauranger. Under december månad dukar vi dessutom upp för julbord med amerikanska influenser, säger han.

Restaurangen har fullständiga rättigheter och kommer att servera lunch såväl som á la carte.
Nöjeshallen öppnar därmed redan vid lunchtid och gästerna kan nu kombinera lunchen med olika aktiviteter.

För mer info ring:
Sebastian Lundahl, Nöjeshallen
Ola Hermansson, Bite Line West

Comments are closed.