Paintball

Paintball

Skjutglädje som färgar av sig.

Vill du bli färgglad? Då är Paintball spelet för dig. Prova en rolig lagsport som passar från 14 år och uppåt. Upplev glädje och kämparglöd som smittar av sig i ett spel som går ut på att skjuta färgbollar på motståndarlaget.   Regler för paintball   Blir du träffad är du ute ur leken. Vinnare är den som markerar alla motståndare. Vid flaggspel har du i mitten på banan en flagga som du ska ta till motståndarnas startposition för att vinna omgången. En omgång brukar vara mellan en och tio minuter beroende på antal spelare och storlek på spelplan.     Några olika spelformer:   Följande lista är ett urval av olika tävlingsformer. Endast fantasin sätter gränser för utvecklingen av spel och lekar. Så länge ingen gör illa sig förstås. Släpp loss barnet i dig och ha kul!

Capture the flag – Två flaggor Ett klassiskt spel där två lag startar vid varsin bas. Uppgiften är att hämta motståndarens flagga och sätta den i sin egen bas, samtidigt ska du hindra motståndaren från att ta ditt lags flagga. Capture the flag – En flagga Utgångspunkten är en flagga i mitten på spelplanen. Lagens uppgift är att hämta flaggan och sätta den i sin egen bas. Spelet är slut efter en bestämd tid, 10 – 18 minuter är lämpligt, och flaggan kan flyttas från bas till bas om ingen bevakar den.

Storma fortet Fem personer har till uppgift att skydda en flaggbas som placeras i ett fort eller inom ett visst område. Övriga spelare ska försöka ta sig in och ta ner flaggan från flaggpinnen.

Civil War Två lag ställer upp på varsin linje mitt emot varandra. Ingen får flytta sig. Lagen skjuter mot varandra och de spelare som blir träffade lägger sig ner. Det lag som har stående spelare kvar vinner.

Frita gisslan Det ena laget ska rädda en spelare som motståndarlaget håller fången. Gisslan ska sen föras hem utan att bli träffad.

Priser
Spel på egen ort (hämtpriser)
Markör, mask och 500 bollar
Extra färgbollar

300 kr per dygn
150 kr / 500 st
Paintball övrigt
Fyllning luftsystem / dyktank 300 bar
Uthyrning av luftsystem (fyllt)
Mask

30 kr per liter
80 kr per dygn
40 kr per person
Alla priser är inklusive moms.

Comments are closed.